Full service

Professionele service 24 op 24!

Full service

dienstverlening

Naast ‘standaard' bieden wij u de mogelijkheid te kiezen voor een nieuwe vorm van verhuizen: luxe inboedelverhuizing oftewel Full Service.


Vanderstraeten Full Service voert haar verhuizingen volgens een uniek concept uit. Speciaal ontwikkeld voor het verhuizen van inboedels, waarbij de aard en waarde een bijzondere behandeling verlangt. Bijvoorbeeld kostbare schilderijen, onvervangbare kunstobjecten, kwetsbaar antiek meubilair, grote kroonluchters, poreus antiek aardewerk, porselein, kristal, etc. Een concept waarbij schade wordt uitgesloten en er geen risico's worden genomen. Vanderstraeten Full Service garandeert een CUM LAUDE uitvoering.


Vanderstraeten Full Service is bewust anders dan ‘standaard' verhuizen. Er wordt meer tijd en aandacht besteed aan de voorbereiding, uitvoering en de nazorg. Wij onderscheiden ons door expertise, hoog kennisniveau, uitstekend inschattingsvermogen, werktempo, (extreme) zorgvuldigheid en de gespecialiseerde middelen die ons ter beschikking staan.

Wij kunnen onder meer zorg dragen voor het verpakken van grote schilderijen met behulp van specialistische materialen. Ook het demonteren en weer in elkaar zetten van bedden en kastensystemen kunt u met een gerust hart aan onze speciaal opgeleide monteurs toevertrouwen.

Voor kleding gebruiken wij speciale garderobekasten. Uw kleding wordt hangend en afgesloten vervoerd. Zo is uw kleding optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

Naast de standaarduitrusting hebben onze medewerkers de beschikking over een uitgebreide selectie aan specialistische beschermingsmaterialen en hulpmiddelen voor de inboedel en voor de locaties.

Als wij de deur van uw woning sluiten, zijn alle woonruimten weer volledig ingericht en klaar voor gebruik. Een prettig idee!

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS verhuis gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

tipt op tijd & professionele service. Chapeau voor de mannen.

Maaike C.

Geachte,

Deze namiddag is de laatste van de 15 verhuizingen afgelopen.

Bij deze wensen wij u te bedanken voor de vlotte samenwerking en vooral voor het vriendelijke en degelijke personeel.

Meerdere huurders hebben ons laten weten dat zij zeer tevreden zijn over de manier waarop uw mensen hun verhuis hebben afgehandeld.

Wij wilden u dat dan ook graag laten weten.

Piet Vanackere
Menu sluiten