Blog

Handige weetjes

Ik ga verhuizen wat heb ik nodig?

Verhuisfirma vanderstraeten-verhaeghe verpakkingen

Wanneer je van plan bent te verhuizen dan ben je daar best enkele maanden voordien al mee bezig. Verzamel krantenpapier, oude dekens en eventueel dozen. 

Vds vanderstraeten-verhaeghe biedt u ook een gama aan verschillende duurzame verpakkingsmaterialen. Wanneer je op een appartement komt leg dan ook onze verhuislift vast bij onze klantendienst.

Leg je verhuis op tijd vast met de firma en maak eventueel afspraken met vrienden of familie om te komen helpen. Heb je verlof aangevraagd en de nodige maatschappijen ingelicht met je adreswijziging?

Heb je alle onnodige materialen naar het containerpark gebracht. Wat niet echt duurzaam of van emotionele waarde is en je hebt dit al meer dan 2 jaar niet meer bekeken dan is het tijd om hiervan afstand te nemen. Onnodige ballast en energie is niet nodig, bovendien heb je weer wat plaats extra om te verzamelen.

De dag zelf neem je nog de meterstanden op vooraleer je de sleutels aan één sleutelbos hangt en die kan overhandigen aan de nieuwe eigenaar.

We wensen u alvast veel succes toe.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie?
Bel ons dan op 056/36.98.70.

VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS verhuis gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Ik wil jullie nog eens bedanken voor de vlotte verhuis!

Maarten M.

Naar aanleiding van onze verhuis afgelopen vrijdag, willen wij jullie team hartelijk danken voor het vlotte verloop zowel op ons vertrekadres in Marke al op onze nieuwe locatie in Kortrijk. Het was fijn samen te werken.

Freddy H.
Menu sluiten