Blog

Handige weetjes

kosten verhuiswagen

Professionele begeleiding en service.

Een verhuiswagen brengt extra kosten met zich mee maar is veilig, efficiƫnt en gemakkelijk. Ofwel kan je die zelf huren maar een verhuiswagen met professionele verhuizers erbij brengt je minder kopzorgen mee.

Verhuizen brengt nu eenmaal kosten met zich mee. Vaak kijken we dan om vrienden en familie aan te spreken om een handje toe te steken. Deze zijn uiteraard gratis en met een etentje of achteraf een 'stuif-in' te organiseren is een verhuis ook nog eens best leuk. Maar wanneer die hulp schade brengt aan je materiaal of juist opgedane muren dan is dit niet leuk om achteraf dit op te merken. Een professionele verhuizersdienst is hiervoor verzekerd en heeft ook de ervaring om materiaal te beschermen en correct aan te pakken bij het monteren of demonteren, dragen of op te heffen. Nauwe en moeilijk bereikbare plaatsen, zware materialen zijn vaak een struikelblok voor onervaren verhuizers. Onze prijzen zijn scherp en aan budgetvriendelijke prijzen afhankelijk van de soort dienst u wenst.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie?
Bel ons dan op 056/36.98.70.

VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS verhuis gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Van harte bedankt voor de goeie service, twee vriendelijke mensen die het zeer goed hebben gedaan.

De factuur zal vanavond betaald worden.

Tom B.

Bedankt voor de vlotte werking & de mogelijkheid om op het onverwachtse enkele meubelstukken in bewaring te nemen. Top service!

Koen P.
Menu sluiten